У Харкові підліток прилюдно побив дівчину по команді своєї коханої (ВІДЕО)

Підлітка звинувачують у завданні легких тілесних ушкоджень

У Харкові в районі Нові будинки неадекватний хлопець на ім'я Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків і зламав їй ніс ще в першій половині червня. На нього склали обвинувальний акт по ч. 1 ст. 125 КК України - легкі тілесні ушкодження. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі, посилаючись на керівника Слобідської окружної прокуратури Ігоря Білодіда.


За даними прокуратури, 16-річний хлопець побив 14-річну, оскільки його дівчина була в поганих взаєминах із постраждалою. На підлітка склали цивільний позов про відшкодування моральної шкоди на суму близько 150 тис. грн.

Контекст:

Після того, як неадекватний хлопець побив дівчину, інші підлітки поставили його на коліна і змусили просити вибачення перед дівчатами. Виявилося, що підліток систематично бив різних дівчат.

Після розголосу зазначеного випадку заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що цю "мразь" тепер судитимуть.

"16-річна мразь у Харкові вирішила самостверджуватися через жорстоке побиття дівчаток. Чим думали його батьки, коли зачинали, народжували і як вони виховували Тараніка Олександра Ігоровича 17.08.2004 року народження? Звідки вся ця звіряча жорстокість?! Чому ніхто з підлітків, хто був поруч, навіть не спробував зупинити нелюда? У всьому цьому будуть розбиратися слідчі поліції, прокурор і суд", - написав Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

Найбільше людей вразило те, що за дівчину ніхто не заступився: "З ним все зрозуміло, але байдужі, мовчазні, покірні свідки - це ще більше вражає", "Це, безумовно, мразь! Але я не можу зрозуміти бездіяльності тих осіб, які сидять поруч, "Він то, безумовно, мерзотник. А хто ті, що сидять і не ворушаться, спокійно спостерігають нога за ногу? Ось вони реально монстри. Байдужість страшніша за агресію".




Камилла

6 липня 2021, 12:19

Такое ощущение, что этот подросток выполняет на автомате то, о чем его попросят. У него нет своего мнения. Это какой-то стадный рефлекс. Его надо наказать за его проступок. Спускать на тормоза это нельзя. Иначе так и будет продолжаться и дальше! И вообще эти изменения могут быть не искренними.

Камилла

6 липня 2021, 12:15

vfnm, повністю згодна з вами! Тому що ця дівчина підбила його на такий жорстокий вчинок!

Камилла

6 липня 2021, 12:13

Сейчас большинство людей равнодушных. Такое ощущение, что для них это норма. Как так и должно быть. Это очень страшно! Девушка была беззащитная в этой ситуации. Ей могли бы нанести и тяжкие поврждения, или вообще убить, и никто бы так и не заступился. Это очень печально:( Надеюсь, что его накажут!

123

5 липня 2021, 23:36

Нужно мразь уничтожить, физически ! Кто за !?!

vfnm

5 липня 2021, 11:25

на двох з тією підколодною, яка натравила його, термін розділити. Щоб і надалі неподавно було

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися