У Харківській області чоловік сокирою забив до смерті жінку похилого віку (ФОТО)

На Харківщині правоохоронці нарешті знайшли вбивцю літньої жінки

У Лозовій 13 червня поліцейські знайшли тіло забитої до смерті 63-річної жінки. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Харківської області.

У вбивстві правоохоронці підозрювали 36-річного жителя Кропивницького, якого раніше вже судили за вбивства і крадіжки. Чоловік переховувався від силових структур і його оголосили в розшук. При цьому зловмиснику заочно повідомили про підозру в умисному вбивстві передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Прикмети підозрюваного: на вигляд 30-35 років, зріст близько 170-175 см, чорні коротке волосся, худорлявої статури. Є родимка на правій щоці.

Поліцейські Лозівського районного відділу відшукали злочинця 6 липня і затримали його. Чоловік в усьому зізнався. За його словами, він випадково познайомився з померлою і кілька днів жив у неї.

У якийсь момент між ними зав'язався конфлікт і чоловік сім разів вдарив господиню сокирою по голові. Зловмисника посадили в ізолятор тимчасового утримання. Тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Інші новини Харківщини:

У Харкові в районі Нові будинки 16-річний хлопець Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків та зламав їй ніс. Після цього інші підлітки поставили неадеквата на коліна і змусили просити вибачення перед дівчатами. За даними прокуратури, 16-річний хлопець побив 14-річну, оскільки його дівчина була в поганих відносинах з постраждалої. На підлітка склали цивільний позов про відшкодування моральної шкоди на суму близько 150 тис. Грн.

У Харкові громадянин Іраку організував власний бізнес, завдяки якому незаконно переправляв на територію України своїх співгромадян. 43-річний чоловік жив в Харкові та займався пошуком жінок, які погодилися б на шлюбну авантюру за 300 доларів. Він оформляв фіктивний шлюб між громадянками України та громадянами Іраку, які віддавали за таку послугу по 1500 доларів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися