У Харкові чоловік не захотів сідати до тюрми та втік прямо з залу суду (ВІДЕО)

У Харкові турків втік із суду після винесення вироку

У Харкові 8 липня на площі Героїв Небесної Сотні із залу суду втік 47-річний турок Дімерал Незаметтім. Тепер в Харкові силовики почали операцію "Сирена". Про це повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області, а в соцмережах опублікували відео втечі.

Відзначається, що чоловік рвонув відразу після оголошення ухвали про те, що його будуть тримати під вартою, а після передадуть в турецьку в'язницю. Він вибіг на вулицю, де його вже чекав автомобіль. Чоловік знаходиться в міжнародному розшуку за шахрайство в Німеччині.

Прикмети розшукуваного: зріст понад 185 см, міцної статури, волосся коротке. Був одягнений в чорну футболку, сині джинсові штани, кросівки.

Ioub5lbGFx9-hYQFomqYBKiGm.jpg

Інші новини пов'язані з Туреччиною і турками:

В аеропорту "Харків" затримали громадянина Туреччини, який намагався провезти в Україну незадекларовані ювелірні вироби з діамантами та смарагдами.

Поки Харків кожен день ставив все нові та нові "рекорди" по коронавірусу, в.о. мера Харкова Ігор Терехов засвітився на відпочинку в турецькому готелі Maxx Royal Belek Golf Resort. За його словами, це був робочий візит.

Уряд Туреччини призупинило авіасполучення з шістьма країнами через всесвітнього поширення нових штамів коронавірусу. Журналісти повідомляють, що з 1 липня 2021 року та аж до особливого розпорядження припиняється пряме авіасполучення з Бангладешем, Бразилією, Непалом, Індією, Шрі-Ланкою і Південно-Африканською Республікою.

Президент Туреччини Реджеп Ердоган не виключає можливості створення турецької військової бази на території Азербайджану. Відповідаючи на питання журналіста про відкриття військової бази, турецька гарант відповів, що це не суперечить підписаній напередодні між двома країнами Шушинської декларації про союзницькі відносини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися