У Харкові підстрелили керівника охоронної фірми: Чоловіка перевезли за кордон

Артема Мошенського з Харкова вивезли за кордон

У Харкові на вулиці Джерельній 30 червня підстрелили заступника директора охоронної фірми "Корпус" Артема Мошенського. Чоловіка відправили в одну зі спеціалізованих клінік Ізраїлю на лікування. Про це розповів знайомий Мошенського Сергій Величко у себе в соцмережах з написом "ТИ НЕ ОДИН - МИ ВСІ СІМ'Я" та опублікував відповідні фотографії.

tHfnJXwVP3Vd2I45n9fOPmnzB.jpg

У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також в пресслужбі правоохоронних органів підтвердили зазначену вище інформацію. Відзначається, що чоловіка важко поранили в шию у дворі власного будинку, у нього геморагічний шок другого ступеня. Тільки 9 липня близько 03:00 Артема Мошенського доставили в харківський аеропорт для перевезення в клініку Ізраїлю, яка спеціалізується на лікуванні вогнепальних поранень. Гроші на лікування зібрали друзі чоловіка.

Контекст:

З 2014 року Артем неофіційно служив в "Східному корпусі". Спочатку хотів стати добровольцем ВСУ, але туди його не брали.

У 2015 році Мошенський повторно пройшов медичну перевірку і був визнаний придатним до служби. Тоді офіційно влаштувався в структуру спецпідрозділу МВС "Східний корпус". Згодом також став його головою. Їздив в зону АТО з "Азовом" і "Східним корпусом". Зокрема, брав участь в Широкинської операції. Брав участь в антитерористичної операції та був одним з лідерів харківських ультрас.

У 2020 році проросійський блогер Шарій звинуватив харків'янина в нападі на активіста своєї партії Микиту Роженка. Мошенського назвали причетним до нападу, однак офіційно це ніяк не підтвердилося.




Виктор

10 липня 2021, 00:11

Человек защищал Украину от московских орд нелюди, от ваты и сепаров. Респект и уважение.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися