В Харкові закривають «наливайки»

Поліція вилучає алкоголь, яким торгують без дозволу

В Харкові поліція перевіряє заклади, які торгують спиртними напоями. Рейди проходять у всіх районах Харкова. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Так, під час рейду в Київському районі міста дільничні офіцери поліції перевірили 10 закладів. В двох з них виявили факти продажу алкогольних напоїв без наявності ліцензії. Крім того, спиртне не мало марок акцизного збору.

В одному з торгових павільйонів на вулиці Героїв Праці правоохоронці вилучили близько 300 літрів алкоголю без марок акцизного збору, а в одному з кафе поблизу станції метро "Героїв Праці"  - близько 70 літрів алкоголю, на продаж якого була відсутня ліцензія.

picture

Поліцейські склали протоколи за фактом порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами (ч. ч. 1,2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Порушникам загрожує штраф з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від її продажу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові під марками відомих брендів продавали фальсифікований алкоголь. В ході обшуків правоохоронці знайшли та вилучили понад 8 тисяч пляшок спиртного без марок акцизного збору.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися