У Харкові відкрили нові дитячі майданчики: Вандали вже загидили та поламали (ФОТО)

Харківські вандали буянять на дитячих майданчиках

У Московському та Індустріальному районах Харкова вандали зруйнували новенькі дитячі майданчики. Відповідні фотографії люди опублікували в соцмережах.

На Північній Салтівці відкрили новий майданчик, який не простояла нормально і трьох днів. Там вже зламали нові гойдалки на пружині. Очевидці назвали винуватців "дорослими аборигенами", які під пиво вирішили погойдатися на дитячій гойдалці.

zTEY5fnRrwnRFBIoFzT-x6oFS.jpg

Крім цього на вулиці Сергія Грицевця, 48 вандали облили дитячий майданчик смолою. Хтось в коментарях заявив, що це нібито зробили люди похилого віку, через шум.

Контекст:

В Ізюмі вандали знищили пам'ятник робочим приладобудівного заводу, які загинули в роки Другої світової війни. Від пам'ятника відірвали плиту з датою "1945". У газеті відзначили, що вандали не вперше знищують монумент. Перед реконструкцією з пам'ятника вирішили прибрати і дату "1941".

У Первомайську місцеві хлопці 11-ти, 14-ти та 16-ти років пошкодили віконний ролет в приміщення магазину, звідки викрали спиртні напої, промислові товари і картки для поповнення рахунку. Підлітків біля магазину помітили поліціянти сектора реагування патрульної поліції.

Харків'яни вирішили провчити вандала і зняли це на камеру. За словами очевидців, невідомий чоловік (за попередніми даними, під наркотиками) почав трощити припаркований на вулиці Дружби Народів, 205, автомобіль Toyota Prado. Вандал бив ногами по кузову і зламав бічне дзеркало машини. Власник авто та очевидці затримали вандала і замотали його в килим, щоб він не втік до приїзду поліції.




mnbvcx

17 липня 2021, 21:41

https://www.gurtong.net/ixo/video-al-v-ly.html https://www.gurtong.net/ixo/video-kai-v-zer4.html https://www.gurtong.net/ixo/video-che-v-a1.html https://www.gurtong.net/ixo/video-wol-v-ly4.html https://www.gurtong.net/ixo/video-wo-v-ay4.html

путин хуесост

17 липня 2021, 07:59

дауны обосанные

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися