На Харківщині у технічній водоймі потонула семирічна дівчинка (ФОТО)

Рятувальники Харківщини дістали з водойми тіло маленької дівчинки

У селі Гути Богодухівського району дівчинка 2014 року народження потонула у воді технічної водойми цукрозаводу. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС та на сайті Нацполіції Харківської області.

За попередніми даними поліціянтів, семирічна дівчинка гуляла з друзями без дорослих біля водойми. У якийсь момент вона послизнулася і впала у воду.

Рятувальникам про подію повідомили 16 липня і на місце прибули водолази. Вони знайшли тіло дівчинки та дістали його. Тепер причини та обставини події встановлюватимуть правоохоронці.

Інші потопельники Харківської області:

⬤ У Харкові 15 липня в Журавлівському гідропарку потонув чоловік. Відзначається, що медики намагалися відкачати чоловіка, проте нічого не вийшло. Наразі експерти встановлюють особу загиблого.

⬤ У Харківській області 15 Липня потонув 17-річний підліток. Тіло хлопчика дістали з річки Вовча у Вовчанську. Тільки з початку тижня на Харківщині потонули чотири людини.

⬤ У Харкові 10 липня рятувальники дістали з Петренківського озера тіло 16-річного хлопця. Хлопець приїхав на озеро з мамою і другом. Молоді люди вирішили відплисти на 50 метрів від берега (середина озера). Пропливши шлях, молодий чоловік почав тонути. З води його тіло дістали 11 липня о 09:50.

⬤ У Харкові на Журавлівці потонула 15-річна дівчина. Вона відпочивала на річці з друзями. Всі спілкувалися і не помітили пропажу своєї подруги. Люди відразу ж кинулися шукати її у воді, але каламутне дно ускладнило процес.

⬤ Коли дівчинку дістали, вона вже не дихала. Бригада швидкої допомоги намагалася відкачати її, але все було марно. Про це розповіли очевидці в соцмережах, а після підтвердив директор Харківського обласного центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися