Під Харковом у ДТП загинула сім'я: чи покарають водія

П'яний водій убив цілу сім'ю

У Харківській області Куп'янський міськрайонний суд визнав винним 30-річного чоловіка, який порушив ПДР і відправив на той світ цілу сім'ю. У прокуратурі розповіли, що водія засудили до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 9 березня 2021 року засуджений на великій швидкості виїхав на дорогу між населеними пунктами Ківшарівка та Кругляківка, де зіткнувся з автомобілем ЗАЗ, в якому перебувала подружня пара.

Відзначається, що водій був напідпитку і він сів за кермо відразу після застілля. Чоловіка затримали відразу на місці. Він визнав свою провину і щиро розкаявся. Рішення суду поки не вступило в законну силу, оскільки триває термін на апеляційне оскарження.

Інші ДТП в Харкові:

У Харкові дівчина за кермом Daewoo Lanos врізався в стовп на вулиці Високовольтної. За словами очевидців, дівчина намагалася об'їхати знак ремонту дороги, але не впоралася з керуванням. В автомобілі перебувала вся її сім'я. На щастя, всі живі, проте їх забрала карета швидкої допомоги.

У Харкові вночі на вул. Садовопарковій сталося жахливе ДТП. За словами місцевих жителів, автомобіль Mazda збив дочку з матір'ю, а після сам злетів у кювет і перекинувся. Дівчинку госпіталізували в лікарню з переломом щиколотки. Що сталося з мамою поки невідомо.

У Харкові на вулиці Шевченка водій автомобіля таксі Kia Optima з пасажиркою в салоні врізався у вантажівку "ГАЗ-53". Відзначається, що 23-річна пасажирка таксі отримала травми в ДТП і її доставили в лікарню. У момент аварії вантажівка стояла біля рекламного банера і робочий міняв рекламу. На кадрах видно, що автомобіль належить компанії On Taxi.




Активист

22 липня 2021, 18:03

В Пакистане на границе с Индией за смерть ребенка или матери с ребенком сбитой автомобилем если водитель нарушил правила или был под воздействием чего либо применяется смертная казнь. Но до этого редко доходит т.к.обычно ему повреждают глаза а потом забивают до смерти.Если по неосторожности сбил то 30 лет заключения. Но если виноват пешеход мужчина и спровоцировал аварию с жертвами то с ним водители поступают как и в первом вышеуказанном случае.Если аварию спровоцировала женщина ее закидают камнями.Если аварию спровоцировал ребенок родители несут ответственность в одинаковой форме как выше описано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися