У Харківській області потонув ще один підліток

На Харківщині продовжують тонути люди

У Богодухові 25 липня водолази ДСНС дістали з озера тіло 18-річної дівчинки. Про це повідомили в ГУ ДСНС Харківської області.

Зазначається, що повідомлення про утопленицю на озері в Урочище Дем'янівка рятувальники отримали ще 24 липня. Як так сталося, поки невідомо. Зараз правоохоронці з'ясовують подробиці події.

Працівники Богодухівського РВ ГУ ДСНС України в Харківській області провели бесіду з місцевими жителями щодо дотримання правил поведінки на воді.

Інші потопельники Харківської області:

⬤ У Харкові 15 липня в Журавлівському гідропарку потонув чоловік. Зазначається, що медики намагалися відкачати чоловіка, проте нічого не вийшло. Наразі експерти встановлюють особу загиблого.

⬤ У Харківській області 15 липня потонув 17-річний підліток. Тіло хлопчика дістали з річки Вовча у Вовчанську. Тільки з початку тижня на Харківщині потонули чотири людини.

⬤ У Харкові 10 липня рятувальники дістали з Петренківського озера тіло 16-річного хлопця. Він приїхав на озеро з матір'ю і другом. Молоді люди вирішили відплисти на 50 метрів від берега (середина озера). Пропливши шлях, молодий чоловік почав тонути. З води його тіло дістали 11 липня о 09:50.

⬤ У Харкові на Журавлівці потонула 15-річна дівчина. Вона відпочивала на річці з друзями. Всі спілкувалися і не помітили пропажу своєї подруги. Люди відразу ж кинулися шукати її у воді, але каламутне дно ускладнило процес.

Коли дівчинку дістали, вона вже не дихала. Бригада швидкої допомоги намагалася відкачати її, але все було марно. Про це розповіли очевидці в соцмережах, а після підтвердив директор Харківського обласного центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися