В Харкові врятували дівчину, яка хотіла стрибнути з мосту через нерозділене кохання (Відео)

Копам вдалося розговорити дівчину та перетягнути через перила в безпечне місце

В Харкові патрульні врятували від самогубства дівчину, яка ледь не стрибнула з мосту. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції  Харківської області в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Після перегляду відео, яке опублікували патрульні, стає зрозуміло, що дівчина хотіла попрощатися з життям через нерозділене кохання.

В патрульній поліції розповіли, що під час патрулювання поліцейські помітили трьох молодих людей на мосту. Одна дівчина стояла за перилами та хотіла стрибнути донизу. Двоє інших вмовляли її цього не робити.

На місце події також приїхав екіпаж роти ТОР. Двоє патрульних знайшли потрібні слова, почали діалог та відволікти увагу дівчини. Коли вдалося підійти максимально близько до перил мосту, ще один патрульний схопив дівчину та разом з колегами перетягнув її в безпечне місце за перила.

Потім дівчину пeрeдали співробітникам швидкої мeдичної допомоги.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що харківські патрульні врятували чоловіка, який хотів стрибнути з 23 поверху. 27-річний чоловік стояв на даху будинку та збирався покінчити життя самогубством.



Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися