Під Харковом автомобіль злетів у водойму та потонув (ВІДЕО)

На Харківщині п'яний чоловік втопив свій автомобіль

У Харківській області, а саме в смт Високий автомобіль ВАЗ чарівним чином вилетів в кювет і впав в озеро. Все сталося вночі 31 липня. Відповідне відео користувачі опублікували в соцмережах.

За словами місцевих, чоловік випив і вирішив покататися. На жаль, він не впорався з керуванням і злетів з дороги. З автомобіля він вибрався самостійно.

Де перекрили дорогу в Харкові:

У Харкові по вулиці Михайла Водяного на ділянці від вул. ХТЗ до просп. Індустріального до 10 вересня продовжили заборону руху транспорту. Відзначається, що комунальники ремонтуватимуть каналізаційну мережу. Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Франтішка Крала, Молодіжної, Луї Пастера та іншим прилеглим. Варто відзначити, що вулицю Михайла Водяного частково закрили для проїзду транспорту ще минулого року, проте комунальники планували його відновити вже 1 серпня.

У Харкові до 15 серпня заборонили рух транспорту по вул. Ляпунова, на ділянці від пр. Науки до вул. Коломенської. Відзначається, що на вказаній ділянці проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на магістральному трубопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: Бакуліна, Шатилівському, Новгородської, пр. Науки та іншим.






Николай

2 серпня 2021, 09:20

Не к сожелению а к счастью, что он утопил автомобиль, а не лишил кого-нибудь жизни.

Татьяна

31 липня 2021, 15:49

По поводу автомобиля- ужасно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися