У Харкові чоловік відправив колишній траурний букет із погрозами: вимагав гроші (ФОТО)

Харківська прокуратура затримала здирника

У Харкові правоохоронці затримали 42-річного чоловіка, який залякував свою колишню співмешканку. Про це розповіли у пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними прокуратури, з 12 липня чоловік постійно дзвонив своїй колишній співмешканці, погрожував їй та вимагав виплатити йому неіснуючий борг. Вже через тиждень він відправив на роботу до жінки в салон краси траурний букет і записку з погрозами. Чоловік погрожував, що буде мучити рідних дівчини, а її саму вб'є.

Дівчина злякалася і погодилася на умови свого колишнього бойфренда. Уже 30 липня вона передала вимагача 15 тисяч доларів. Під час передачі зазначеної суми зловмисника і затримали.

Йому повідомили про підозру за фактом вимагання, вчиненого з погрозою вбивства і застосуванням фізичного насильства стосовно потерпілої та її близьких родичів (ч. 2 ст. 189 КК України). Тепер йому загрожує до трьох років в'язниці. Зараз зловмисник знаходиться під вартою без права внесення застави.

Інші новини Харківській області:

Житель Дергачівського району вимагав у жінки передати йому 1500 доларів США, які вона нібито йому винна. Він погрожував бризнути кислотою в обличчя дівчині, якщо вона не віддасть йому гроші.

У Харкові 3 серпня очікується дощ з грозою і шквальний вітер від 15 до 20 м/с. Відповідні дані опублікував Укргідрометцентр. Про погіршення погоди попередили і в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

В смт Старий Салтів 28 липня близько опівночі знайшли тіло вбитої шестирічної дівчинки в покинутому будинку. Вбивцею виявився 13-річний сусід. Прессекретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, що загрожує хлопцеві.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися