У Харківській області чоловік пірнув під воду й вдарився головою: пережив клінічну смерть

Медики врятували чоловіка, який понад п'ять хвилин був під водою

У Харківській області 2 серпня п'яний 40-річний чоловік пірнув під воду, вдарився там головою і понад п'ять хвилин перебував під водою. Очевидці дістали його з води та викликали на допомогу медиків. Про те, що було далі, розповіли в Харківському обласному центрі екстреної медичної допомоги.

Коли медики прибули, вони відразу ж почали реанімувати чоловіка, оскільки він знаходився в стані клінічної смерті. На щастя, рятувальникам вдалося відновити роботу серця і легень. Живого, але з важкими травмами постраждалого госпіталізували в лікарню.

Інші потопельники Харківської області:

У Богодухові 25 липня водолази ДСНС дістали з озера тіло 18-річної дівчинки. Працівники Богодухівського РВ ГУ ДСНС України в Харківській області провели бесіду з місцевими жителями щодо дотримання правил поведінки на воді.

⬤ У Харкові 15 липня в Журавлівському гідропарку втопився чоловік. Відзначається, що медики намагалися відкачати чоловіка, однак нічого не вийшло. Зараз експерти встановлюють особу загиблого.

⬤ У Харківській області 15 липня потонув 17-річний підліток. Тіло хлопчика дістали з річки Вовча в Вовчанську. Тільки з початку тижня в Харківській області втопилося четверо людей.

⬤ У Харкові 10 липня рятувальники дістали з Петренківського озера тіло 16-річного хлопця. Він приїхав на озеро з мамою і другом. Молоді люди вирішили відплисти на 50 метрів від берега (середина озера). Пропливши шлях, молодий чоловік почав тонути. З води його тіло дістали 11 липня о 09:50.

⬤ У Харкові на Журавлівці потонула 15-річна дівчина. Вона відпочивала на річці з друзями. Всі спілкувалися і не помітили пропажу своєї подруги. Люди відразу ж кинулися шукати її в воді, але каламутне дно ускладнило процес. Коли дівчинку дістали, вона вже не дихала. Бригада швидкої допомоги намагалася відкачати її, але все було марно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися