У Харкові на «Мерседес» впало величезне дерево (ФОТО)

На проспекті Гагаріна дерево впало на автомобіль

У Харкові на проспекті Гагаріна у дворі будинку №41/2 велике дерево впало прямо на дах автомобіля "Мерседес". Відповідні фотографії очевидці опублікували в соцмережах.

За словами жителів, в пригоді ніхто не постраждав. Місцеві в коментарях сподіваються, що у власника автомобіля є страховка.

MUrYEuBf5K4WrszIUXvyuUa4L.jpg

Погода в Харківській області:

У Харківській області, а саме в смт Високий, автомобіль ВАЗ вилетів у кювет і впав в озеро. Все сталося вночі 31 липня. За словами місцевих, чоловік випив і вирішив покататися. На жаль, він не впорався з керуванням і злетів з дороги. З автомобіля він вибрався самостійно.

У Балаклії (селище Савинці на вулиці Комунальна) о 19:00 сильний вітер повалив дерева на Савинське шосе. Вони впали прямо на проїжджу частину. У селі Милівка на вулиці Миру вітер закинув дерево на дах житлового будинку. На щастя, ніхто не постраждав. Все сталося о 19:47. Рятувальники в обох випадках просто розпиляли дерева і прибрали їх.

У Харківській області липень був дуже спекотним, а опади випадали нерівномірно. Це було пов'язано з постійним надходженням жаркого повітря з південного сходу. В регіоні середньомісячна температура виявилася на 2,5-3,5 градуса вище норми та становила 23,5-24,9 °С (в Харкові середня температура склала 24,7 °C). При цьому максимальні значення досягали 34-37 градусів тепла.

Дощі в Харківській області були нерівномірними, тому кількість опадів становила від 7 мм в Харкові до 89 мм в Лозовій, що становить 12-168% від середніх показників. У Харкові найвищу температуру в 35,7 градуса тепла зафіксували 19 липня, а найнижчу в 13,6 ще 1 липня. Всього було 5 днів, коли була гроза, що менше норми на 63%. Температурних рекордів і стихійних явищ погоди в липні не було.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися