У Харкові підліток на велосипеді протаранив «Лексус»: що зараз із хлопчиком (ФОТО)

У Харкові 15-річний велосипедист влетів у припаркований «Lexus»

У Харкові на Ювілейному проспекті 2 серпня близько 23:00 15-річний хлопець на велосипеді протаранив припаркований "Lexus". Про це розповіли у пресслужбі Національної поліції в Харківській області.

Зазначається, що водія на місці не було, а травмованого хлопчика госпіталізували до лікарні. Інформацію про подію зареєстрували в Єдиному обліку Харківського районного управління поліції № 2.

Інші ДТП в Харкові:

У Харкові на проспекті Гагаріна у дворі будинку № 41/2 велике дерево впало прямо на дах автомобіля "Мерседес". За словами жителів, під час пригоди ніхто не постраждав.

У Харківській області, а саме в смт Високий, автомобіль ВАЗ вилетів у кювет і впав в озеро. Все сталося вночі 31 липня. За словами місцевих, чоловік випив і вирішив покататися. На жаль, він не впорався з керуванням і злетів з дороги. З автомобіля він вибрався самостійно.

У Балаклії (селище Савинці на вулиці Комунальна) о 19:00 сильний вітер повалив дерева на Савинське шосе. Вони впали прямо на проїжджу частину. У селі Милівка на вулиці Миру вітер закинув дерево на дах житлового будинку. На щастя, ніхто не постраждав. Все сталося о 19:47. Рятувальники в обох випадках просто розпиляли дерева і прибрали їх.

У Лозівському районі Харківської області 31 липня 39-річний мотоцикліст отримав важкі травми в ДТП. До нього на допомогу приїхали медики швидкої допомоги. Лікарі зазначають, що у чоловіка була клінічна смерть. На щастя, фахівці змогли допомогти йому і відновили роботу серця. У важкому стані мотоцикліста доставили в лікарню. Медики додали, що на момент ДТП чоловік був п'яний.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися