На Харківщині власна домівка стала пасткою для малюка

Рятувальники відкрили вхідні двері квартири, де знаходилась однорічна дитина

Сьогодні, 4 серпня в обідню пору на номер "101" надійшло повідомлення про те, що за адресою м. Куп’янськ, просп. Конституції, 37, в квартирі знаходиться дитина 2020 р.н. Батьки не могли самостійно відчинити двері та зателефонували до рятувальників. Про це повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

До місця події негайно виїхало відділення служби порятунку 44-ї ДПРЧ ГУ ДСНС України у Харківській області на аварійно-рятувальному автомобілі. ДСНСники відкрили вхідні двері за допомогою аварійно-рятувального інструменту та переконалися в тому, що з дитиною в квартирі все гаразд. Дитина знаходилася в квартирі, медичної допомоги не потребувала.

Раніше "Харків. Коментарі" розповіли про те, що у Харкові дитина стріляла з пістолета по інших дітях. 12-річний хлопець стріляв по дітях на вулиці Асхарова, 5. У соцмережах підняли тривогу, однак правоохоронці вже всіх заспокоїли. Виявилося, що пістолет був пластмасовий і взагалі іграшковий. Конфлікт вичерпали вже на місці події. У сторін немає ніяких претензій один до одного і заяви в поліцію ніхто не писав.

Також портал "Харків. Коментарі" писав, що у Харкові посадили раніше судимого чоловіка, який з п'яних очей, побив власну тещу заради документів на квартиру до півсмерті. Вночі він зайшов до жінки в кімнату, яка лежала в ліжку, взяв її за ноги, кинув на підлогу і потягнув в зал, де почав душити її та бити по обличчю. В результаті жінка потрапила в лікарню з численними побоями. Лікування оплачувала дочка жінки та сестра дружини зловмисника, яка розповіла, що мати скаржилася на сестру і її чоловіка. За словами жінки, вони відбирали у неї пенсію і били. Коли фігурант вийшов вперше з в'язниці, мати розповіла доньці, що він її точно вб'є.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися