Під Харковом знайшли мертвою 22-річну дівчину, яка зникла всередині липня

Тіло дівчини спливло на поверхню води

18 липня, під час відпочинку на В'ялівському водосховищі, розташованому в Харківській області, зникла 22-річна Вікторія Лукашова. Сьогодні, 4 серпня, рятувальники виявили її тіло. Про це пише видання "Апостроф" із посиланням на телеграм-канал "Х**овий Харків".

За даними джерела, тіло дівчини спливло на поверхню води. На місце в терміновому порядку вирушили волонтери. Раніше місцеві ЗМІ писали, що дівчину безрезультатно шукали волонтери й водолази.

Перед зникненням дівчину бачили на катамарані — одному з тих, що компанія взяла напрокат. Глибина в окремих місцях на В'ялівському водосховищі досягає 11 метрів, що й ускладнювало пошуки.

Прессекретар ГУ ДСНС в Харківській області Євген Василенко розповів, що 1 серпня водолази Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування і швидкого реагування зробили третю спробу виявити тіло дівчини, пише видання "Об’єктив".

"Вчора водолази виїжджали для пошуку тіла дівчини на В'ялівське водосховище. Пошукові роботи тривали до 12:30, тіло дівчини не було знайдено. Це вже були треті пошукові роботи. Перший раз виїжджали близько трьох тижнів тому, коли зникла дівчина, водолази-рятувальники занурювалися під воду для пошуку, але не знайшли її. Через тиждень пошуки продовжилися, але також не дали ніякого результату. Вчора пошуки також не дали результатів", - розповів Василенко.

Як раніше повідомляв портал "Харків. Коментарі", у Харкові дівчина вистрибнула з сьомого поверху. Тіло 28-річної харків'янки знайшли біля 16-поверхового будинку. За попередніми даними правоохоронців, дівчина вистрибнула з сьомого поверху. На ній не було ніяких ознак насильницької смерті. Тіло відправили в морг для проведення експертизи. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 ("Умисне вбивство" з позначкою "Самогубство") КК України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися