У Харкові товарний поїзд збив чоловіка: вижив дивом

Чоловік зупинив рух товарних поїздів

У Харкові 4 серпня близько 13:00 біля платформи "Новоселівка" товарний поїзд збив чоловіка. Про це розповіли в оперативному зведенні Харківської обласної адміністрації.

Зазначається, що потерпілого у важкому стані й без свідомості доставили у невідкладну допомогу. В результаті НП приблизно три години товарні потяги на ділянці Новоселівка — Харків Пасажирський не могли нормально курсувати. Пасажирські потяги не затримували.

Основні новини Харкова:

Голова Харківської обласної ради Артур Товмасян отримав повідомлення про підозру в отриманні неправомірної вигоди. Прокурори спеціалізованої прокуратури разом із детективами НАБУ продовжують розслідувати справу і в рамках відкритого кримінального провадження 4 серпня оголосили Артуру Товмасяну про підозру в тому, що він отримав більше мільйона гривень неправомірної винагороди.

У Харкові з 5 до 12 серпня забороняється рух транспортних засобів по пров. Слюсарному на ділянці від вул. Громадянської до вул. Короленка. На вказаній ділянці ТОВ "ТРЦ Нікольський" буде упорядковувати прилеглу територію. Об'їхати перекриту ділянку можна по найближчих вулицях: Громадянській, Пушкінській та інших.

У Харківській області станом на 5 серпня коронавірус виявили всього у 59 осіб. За добу від коронавірусу померло п'ятеро осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 149 696 осіб. За весь період пандемії в регіоні від COVID-19 померло 3614 хворих. Видужало від коронавірусу вже 145 200 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 882 пацієнти.




Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися