В Харкові у чоловіка з кишені витягли 2 тисячі євро

У харків'янина на вулиці витягли з кишені 2 тисячі євро

У Шевченківському районі Харкова 5 серпня поліціянти затримали чоловіка, який витягнув з кишені харків'янина гроші. Про це розповіли у пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За попередніми даними, зловмисник витягнув у чоловіка з кишені близько 2 тисяч євро і кілька тисяч гривень й відразу ж зник. Правоохоронці оперативно знайшли злодюжку і забрали всі вкрадені гроші. Для з'ясування усіх обставин на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Інші новини Харкова:

У Валках 6 серпня співробітники СБУ зупинили два автобуси, якими представники "Нацкорпусу" їхали до Києва. В СБУ розповіли, що все було абсолютно законно, оскільки вони діяли в рамках антитерористичних навчань, а не політичних переслідувань.

У Харківській області провели опитування щодо доходів та умов життя. Відповідні дані 6 серпня опублікувало Головне управління статистики в Харківській області. Згідно з опитуванням, 55,6% домогосподарств області відмовляли собі у всьому найнеобхіднішому, крім їжі. У 32,2% сімей було досить доходів, але заощаджень вони не робили. У 11,4% було достатньо доходів, і вони робили заощадження. При цьому 0,8% населення не можуть забезпечувати навіть достатнє харчування.

У Харкові буде короткочасний дощ, гроза, град і місцями шквали теж до 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 20 до 22 градусів, а вдень — від 30 до 32. При цьому 7-8 серпня в лісах області переважатиме надзвичайна (5 клас) пожежна небезпека. Радіаційний стан навколишнього середовища в Харкові на 6 серпня складає 13 мкР/год.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися