Помер рекордсмен Книги рекордів Гіннеса та ексголова Харківської облради

Олег Шаповалов помер від важкої хвороби

У п'ятницю, 6 серпня, у віці 59 років пішов з життя Олег Шаповалов, який був головою Харківської обласної ради з 2005 по 2006 рік. Про це розповів депутат Харківської обласної ради та ексголова облради Сергій Чернов на своїй сторінці в Facebook.

За словами чиновника, Олег боровся з важкою хворобою і не зміг її перемогти.

"Він був сильний духом, дуже професійний і відкритий, цілеспрямований і креативний", - написав Чернов.

Хто такий Олег Шаповалов

Чоловік народився в Ізюмі 16 лютого 1963 року. У 2005-2006 роках він очолював Харківську обласну раду IV скликання, а у 2006 році був заступником голови Харківської обласної державної адміністрації. Всього Шаповалов був депутатом обласної ради IV, V і VI скликань. Також він працював генеральним директором ВАТ "Харківська ТЕЦ-5" і гендиректором ВАТ "Харківміськгаз".

Крім цього, чиновник очолював Харківську обласну федерацію парашутного спорту і Федерацію парашутного спорту України. З парашутом він стрибав понад 1000 разів. Олег Шаповалов брав участь у рекордному стрибку в Таїланді, який занесли в Книгу рекордів Гіннеса у 2004 році.

Інші смерті в Харківській області:

Пресслужба Харківського зоопарку повідомила сумну звістку — через хронічне захворювання померла слониха Тенді, якій було 23 роки. Зазначається, що тварина мала проблеми з ногами, а саме дисплазію колінних суглобів.

Стало відомо про смерть відомого харківського вченого, одного з найстаріших співробітників Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України, професора, доктора технічних наук, головного наукового співробітника Володимира Рижикова. Вчений помер 26 липня на 82-му році життя.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися