У Харкові п'яний водій сів за кермо маршрутки і намагався дати хабар копам

На харківського водія маршрутки склали протокол

У Харкові поліцейські на Московському проспекті зупинили маршрутку №49е і поспілкувалися з водієм. Чоловік виявився п'яним, але не хотів проходити огляд і пропонував 20 тисяч гривень хабаря. Про це розповіли у пресслужбі управління Патрульної поліції.

Правоохоронці пояснили чоловікові, що за таку пропозицію йому загрожує кримінальна відповідальність. Водій же стояв на своєму. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу поліції, яка склала на чоловіка протокол.

Інші новини:

У Куп'янську на площі Стадіонній 4 серпня в ДТП загинули дві людини. Повідомлення про подію рятувальники отримали о 19:40. Легковик ВАЗ 2101 зіткнувся з вантажівкою МАN. 36-річний Водій ВАЗ загинув відразу ж, а його 40-річний пасажир помер трохи пізніше від отриманих травм уже в лікарні. Водія затиснуло уламками конструкцій понівеченого авто. Тіло діставали співробітники поліції та рятувальники.

У Харкові по вулиці Михайла Водяного на ділянці від вул. ХТЗ до просп. Індустріального до 10 вересня продовжили заборону руху транспорту. Зазначається, що комунальники ремонтуватимуть каналізаційну мережу. Об'їхати закриту ділянку можна по вулицях Франтішека Крала, Молодіжній, Луї Пастера та інших прилеглих. Варто зазначити, що вулицю Михайла Водяного частково закрили для проїзду транспорту ще торік, проте комунальники планували його відновити вже 1 серпня.

У Харкові до 15 серпня заборонили рух транспорту по вул. Ляпунова на ділянці від пр. Науки до вул. Коломенської. Зазначається, що на вказаній ділянці проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на магістральному трубопроводі. Об'їхати закриту ділянку можна по прилеглих вулицях: Бакуліна, Шатилівській, Новгородській, пр. Науки та інших.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися