У Харкові хлопця вдарили ножем прямо в кафе

У кафе на Римарській молодого хлопця вдарили ножем

У Шевченківському районі Харкова 8 серпня по вул. Римарській в кафе 28-річний хлопець отримав різану рану грудної клітини. Подробиці розповіли в пресслужбі Головного управління Нацполіції Харківської області.

На місце події викликали поліцейських, які опитали свідків та все оглянули. Виявилося, що в кафе між молодими хлопцями виник конфлікт, що і призвело до вказаних наслідків. Всі подробиці та всіх причетних до події осіб правоохоронці поки з'ясовують.

Професіонали внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Інші новини Харкова:

У Валках 6 серпня співробітники СБУ зупинили два автобуси, якими представники "Нацкорпусу" їхали до Києва. В СБУ розповіли, що все було абсолютно законно, оскільки вони діяли в рамках антитерористичних навчань, а не політичних переслідувань.

У Харківській області провели опитування щодо доходів та умов життя. Відповідні дані 6 серпня опублікувало Головне управління статистики в Харківській області. Згідно з опитуванням, 55,6% домогосподарств області відмовляли собі у всьому найнеобхіднішому, крім їжі. У 32,2% сімей було досить доходів, але заощаджень вони не робили. У 11,4% було достатньо доходів, і вони робили заощадження. При цьому 0,8% населення не можуть забезпечувати навіть достатнє харчування.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися