Пішов з життя відомий харківський журналіст і продюсер

Дмитро Харитонов пішов із життя молодим

Відомий журналіст і телепродюсер з Харкова Дмитро Харитонов 8 серпня пішов з життя у свої 55 років. Про це розповів генеральний директор харківського видавництва "Фоліо" Олександр Красовицький на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні пішов з життя мій близький друг, телевізійний продюсер, письменник, журналіст Дмитро Харитонов. Глибока, добра, дуже чуйна і позитивна людина. Дуже рано", - написав Красовицький.

ДОВІДКА. Дмитро Харитонов народився в Харкові, закінчив історичний факультет в Каразіна. Він працював на "ТЕТ", "1+1", "Інтер". Вже у 2004-2005 роках був генпродюсером СТБ, у 2007 році став керівником ТРК "Київ". Харитонов зняв близько двох десятків документальних фільмів про відомих особистостей в історії. Крім цього, Дмитро Харитонов написав цикл книг у науково-фантастичному жанрі "Забута реальність".

Інші смерті в Харківській області:

У п'ятницю, 6 серпня, у 59 років пішов з життя Олег Шаповалов, який був головою Харківської обласної ради з 2005 по 2006 рік.

 Пресслужба Харківського зоопарку повідомила сумну звістку — через хронічне захворювання померла слониха Тенді, якій було 23 роки. Зазначається, що тварина мала проблеми з ногами, а саме дисплазію колінних суглобів.

 Стало відомо про смерть відомого харківського вченого, одного з найстаріших співробітників Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України, професора, доктора технічних наук, головного наукового співробітника Володимира Рижикова. Вчений помер 26 липня на 82-му році життя.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися