На Харківщині вовк роздер домашню собаку

В Ізюмському районі вовки нападають на домашніх тварин

У Харківській області в Ізюмському районі вовки нападають на домашніх тварин. Про це передають "Обрії", посилаючись на працівника ДП "Ізюмський лісгосп" Євгена Брюханова.

Відзначається, що в лютому у селі Співаковка Ізюмського району вовк прийшов у двір і з'їв домашню собаку. Через кілька днів вовк прийшов у сусідній двір, але там собаку встигли врятувати.

У свою чергу, жителі села звернулася в районну адміністрацію з проханням вполювати вовка. Мисливці провели облаву і зловили двох вовків. Всього за сезон полювання було підстрілено п'ять тварин.

"Сірі хижаки з кожним роком мігрують, заселяючи нові місця, де їх ніколи не було. Через нестачу продовольства в лісі вони почали заглядати у двори", - зазначили мисливці.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області тільки за одну добу рятувальники понад півсотні разів виїжджали на гасіння сухої трави. Загальна площа пожеж склала понад 30 гектарів. Вогонь знищив та пошкодив дві господарські будівлі і дерев'яний паркан. Читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися