У Харківській області 16-річну дівчину вдарило струмом і відкинуло на рейки при спробі зробити селфі на поїзді

Поліція встановлює обставини ураження струмом неповнолітньої мешканки Харківської області

Жахливий інцидент стався вранці сьогодні, 13 серпня. Від ураження струмом на поїзді постраждала 16-річна екстремалка. Дівчина з опіками кінцівок госпіталізована в лікарню в Харкові. Стан її здоров'я медики оцінюють як стабільний. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення про подію на залізничній станції Куп'янськ-Вузловий надійшло до Куп'янського районного відділу поліції 13 серпня близько 06:00.

"Потерпілою виявилася 16-річна дівчина. Встановлено, що вона залізла на дах вагона товарного поїзда, який знаходився на станції. При спробі сфотографуватися дівчину вдарило струмом, в результаті чого її відкинуло на рейки. Інформацію зареєстрували в Єдиному обліку заяв і повідомлень проводиться перевірка", - сказано у повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області врятували пенсіонера, якого вдарило струмом. За інформацією правоохоронців, інцидент стався у понеділок, 27 липня, близько 15:40. Зазначається, що 61-річний житель села Докучаєвське заліз на стовбур лінії електропередач, де його вдарило струмом.

Поліцейські встановили, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Постраждалого з тілесними ушкодженнями доставили в харківську лікарню.

Також портал інформував, що під Харковом провід вдарив струмом однорічну дитину. Встановлено, що хлопчик у віці один рік і три місяці бігав по траві й наступив на дріт. Медики, які прибули на місце, зафіксували клінічну смерть дитини й відразу почали проведення реанімаційних заходів. На щастя, її вдалося відкачати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися