Смертельний політ на автівці у річку - стали відомі нові подробиці страшної ДТП у Харківській області

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею, яка передбачає 8 років ув'язнення

Поліція розкрила нові деталі смертельної ДТП у Чугуївському районі, яка трапилася у селі Черемушне пізно ввечері 14 серпня. Про нові обставини події повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

У ході оперативно-слідчих дій було з'ясовано, що двоє чоловіків розважалися протягом усього дня, спожили багато спиртних напоїв і були у стані алкогольного сп'яніння.

31-річний чоловік захотів розвернути машину свого товариша неподалік від берега річки. Він сів за кермо, а власник автівки — на пасажирське сидіння. Під час розвороту автівка з'їхала у річку з кручі та почала занурюватися під воду. Пасажирові — власникові авто вдалося вибратися автівки, він намагався врятувати свого товариша, але не зміг.

picture

У поліції за фактом інциденту відкрили кримінальне провадження за статтею 286 ККУ: порушення ПДР або експлуатації транспорту особами, що керують ними. Максимальна санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на 8 років з позбавленням права на керування ТС.

Нагадаємо, про страшну ДТП першими розповіли працівники ДСНС, які проводили рятувальну операцію та діставали повністю занурений автомобіль на берег і витягали з нього загиблого. Попередньо повідомлялося, що загинув не водій, а власник авто, який перебував на пасажирському сидінні. Однак поліція спростувала цю інформацію.

"Коментарі" розповідали, що виклик на гарячу лінію "101" надійшов о 21:53. Служба порятунку, яка вирушила на місце події, з'ясувала, що автомобіль впав у річку Сіверський Донець. Щоб дістати з неї тіло загиблого, рятувальникам довелося шукати у повній темряві затонулу автівку, а потім використовувати спеціальну автомобільну лебідку, аби перемістити її на мілину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися