Не зміг вибратися та потонув - у Харківській області чоловік не зміг врятуватися із потонулого авто (фото)

Автівка зірвалася з кручі та повністю поринула у ріку Сіверський Донець

У Чугуївському районі пізно ввечері 14 серпня автівка впала у воду і затонула. У машині потонув мешканець Харкова. Про деталі події розповіли у пресслужбі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Автомобіль ВАЗ-2110 їхав по кручі у селі Черемушне у Зміївській громаді, у ньому знаходилося двоє чоловіків. 32-річний водій не впорався з керуванням, автівка зірвалася з обриву вниз і впала у річку Сіверський Донець, що протікає на території громади.

Водій зміг зорієнтуватися під час падіння авто і встиг вибратися з легковика та дістатися берега.

Машина стрімко поринула повністю у воду, пасажир, мешканець Харкова не зміг самостійно вибратися з пастки й потонув прямо всередині автівки.

Повідомлення про надзвичайну подію поступило на лінію "101" о 21:53. На місце негайно вирушив чергова караульна команда рятувальників 58-ї пожежно-рятувальної частини.

Пошукова операція проводилася у повній темряві, під водою фахівцям вдалося розшукати затонулий ВАЗ-2110. Його змогли підтягти ближче до берега, використовуючи автомобільну лебідку.

picture

Потонулого пасажира довелося витягати через вікно, адже двері виявилися заблокованими. На березі були проведені оперативно-слідчі заходи для з'ясування обставин трагедії та особистості загиблого.

Наразі поліція Чугуївського району проводить слідчі дії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про пожежу, яка спалахнула у квартирі на восьмому поверсі багатоповерхового будинку. Вогонь поширився дуже швидко й одразу ж охопив балкон помешкання та кімнату. Очевидці розповіли, що власники житла на той момент були у відпустці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися