ДТП зі швидкою на Полтавському шляху у Харкові - з'явилися відео моменту аварії

Одне з відео записане прямо з реєстратора самої швидкої-учасниці ДТП

У мережі з'явилися відео з автомобільних реєстраторів, на яких видно, що саме відбувалося на дорозі в момент ДТП, яка сталася 17 серпня вранці на Полтавському шляху. Записи опублікували в Telegram-каналі "Автомобільний Харків".

Одразу з'явилося два відео - одне від очевидців, а інше з відеореєстратора самої швидкої допомоги, яка стала учасником ДТП.

На першому відео видно, як Kia виїжджає на своє зелене світло з вулиці Переможців на перетин із Полтавським шляхом, але не доїхавши до середини перехрестя різко зупиняється, а через декілька секунд у неї на великій швидкості врізається швидка допомога, що рухалася Полтавським шляхом.

Друге відео - вже зсередини швидкої допомоги дає більш зрозумілу картину. Протягом кількох хвилин швидка мчала з увімкненим спецсигналом - на відео, довжиною у майже хвилину, звук сирени чути постійно. Під час наближення до перехрестя, яке швидка збиралася перетнути на червоне світло, додатково до сирени водій увімкнув ще один додатковий попереджувальний сигнал - "крякалку" - як її називають у народі. У цей момент видно, як на перехрестя виїжджає Kia, в останній момент помічає швидку і різко зупиняється прямо на шляху спецавтомобіля.


Нагадаємо, ДТП трапилася  17 серпня близько 06:37 ранку. Автомобіль Kia Sorento, у який врізалася "швидка", від удару перекинувся і впав на дах. За попередніми даними серйозних ушкоджень ніхто не отримав. Двох пасажирів швидкої забрала до лікарні інша бригада екстреної допомоги. Спецмашина, яка стала учасником ДТП, поспішала з увімкненим звуковим сигналом до лікарні, куди везла матір із маленькою дитиною.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що ДТП на Полтавському шляху спровокувало величезний затор з боку Пісочину в сторону Харкова, який не рухався кілька годин поспіль.



Джерело: https://t.me/ctokharkov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися