ДТП зі швидкою на Полтавському шляху у Харкові: авто перевернулося - що відомо (фото, відео)

Водій другої автівки не пропустив швидку на світлофорі

У Харкові на Холодній горі на вулиці Полтавський шлях трапилася ДТП за участі карети швидкої допомоги та кросовера Kia. У результаті зіткнення автомобіль Kia перекинувся на дах. Фото та відео надсилають очевидці у харківські групи Telegram.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася о 06:30 ранку. За попередніми даними, кросовер виїздив з вулиці Переможців на Полтавський шлях по світлофору, де у цей момент рухалася швидка допомога. Водій KIA не надав перевагу спецавтомобілю, відбулося зіткнення, внаслідок чого кросовер перевернувся.

На місце прибули кілька екіпажів ДПС, рятувальники та швидка допомога. За попередніми даними, важко постраждалих у результаті ДТП немає. Поліція з'ясовує обставини події.

У результаті зіткнення та подальших дій з оформлення події, Полтавський шлях виявився заблокованим просто у годину пік. Через це з боку Пісочина на в'їзд до Харкова утворився величезний затор.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про смертельну ДТП, яка трапилася на вулиці Роганській. Там на пішохідному переході водій мікроавтобусу збив жінку, що переходила дорогу, протягнув її кілька десятків метрів вперед, а тоді відкинув. Постраждала від отриманих травм померла на місці. На місці ДТП було видно, як вздовж усього шляху зупинки авто розкидані речі загиблої та уламки деталей мікроавтобусу.

Ще одне ДТП зі смертельними наслідками трапилося у Чугуївському районі - там молоді люди на підпитку їздили на автівці вздовж обриву, водій не впорався з керуванням, через що автомобіль впав у річку Сіверський Донець. З потонулого авто зміг вибратися лише пасажир, водій загинув.



Джерело: Telegram

путин хуесост

17 серпня 2021, 17:09

водитель киа додик голимый

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися