У харків’янки вкрали інвалідний візок. Поліція розшукує винних

У поліції вже прийняли заяву у потерпілої та шукатимуть поцуплене

Сьогодні, 27 січня, у харків’янки, яка має інвалідність, поцупили візочок. Вона залишилася без засобу пересування. Про це дівчина написала на своїй  сторінці у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Ірина Сорока, саме так звуть потерпілу харків’янку, повідомила, що візок поцупили між 7:00 та 10:15. Це сталося на Одеській. Візок MEYRA Ichair MC Basic 1.609 з електроприводом винесли з під’їзду будинку де проживає дівчина. Вона розповіла, що під’їзд замикається, а на візок чіпляли замок. До допису Ірина додала фотографії з вкраденим візочком.

Дівчина просить допомогти у пошуку її засобу пересування. Вона у розпачі та не розуміє? кому та навіщо міг знадобитися її візочок.

Публікація набрала понад півтори сотні коментарів. Небайдужі співчувають дівчині, намагаються допомогти порадами та дивуються такому вчинку.

У дописі потерпіла також повідомила, що викликала на місце пригоди поліцію.

У Відділі комунікації поліції Харківської області "Коментарі. Харків" дізналися, що правоохоронці  зареєстрували її звернення в Єдиному обліку Основ’янського відділу поліції. Наразі у поліції визначаються з кваліфікацією злочину.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися