Вбивство дівчини на Баварії: підозрюваних відправили під варту

Поліцейські розшукали зловмисників через п'ять днів після вчинення злочину

У Харкові підозрюваних у вбивстві дівчини на Баварії відправили під варту. Так, на час досудового розслідування зловмисники, які зарізали і спалили дівчину, перебуватимуть у СІЗО.

Підозрювані у вбивстві — раніше судимі 30-річний житель Пісочина і 27-річний харків'янин, проведуть за ґратами два місяці. Запобіжний захід зловмисникам 6 березня обрали в Жовтневому районному суді, повідомляє "Об'єктив".

Один з підозрюваних сказав, що вони зі знайомим вбили дівчину, оскільки були під дією алкоголю.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 6 березня, у Харкові затримали двох раніше судимих чоловіків, яких обґрунтовано підозрюють у вбивстві дівчини, понівечене тіло якої знайшли в колекторі у Новобаварский районі міста.

Як з'ясувалося, вбита знала їх. Більш того, з одним із своїх убивць дівчина мала близькі стосунки. Затриманим 27 та 30 років. Старший - житель Пісочина, молодший з Харкова. Обидва мали судимості . Їй було 25 років. Вона жила у Високому під Харковом.

29 лютого дівчина пішла з дому. Куди - нікому не сказала. З собою взяла мобільний телефон і рюкзак. А вже 1 березня її понівечене тіло знайшли в колекторій трубі біля річки Уди поблизу вулиці Станційній в Харкові. На голові і шиї вбитої експерти виявили різані рани. Тіло було обвуглене.



Джерело: https://www.objectiv.tv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися