У Харкові засудили листоношу, яка привласнила пенсії

Жінка замість одержувачів розписалася у відомості і передала документ керівникам

У Харкові суд виніс вирок листоноші, яка привласнила пенсії. Про це йдеться у вироку Ізюмського міськрайонного суду.

За даними відомства, встановлено, що обвинувачена працювала листоношею у відділенні поштового зв'язку в місті Ізюм. Так, 24 вересня 2019 року жінка отримала відомість на виплату пенсій за вересень, а також 22,8 тис. грн. У цей же день жінка підписала документ від імені кількох одержувачів і привласнила 11,1 тис. грн. Відомість жінка віддала адміністрації.

Суд визнав жінку винною у скоєнні злочинів ч. 1 ст. 191 1 ч. ч. і 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Їй призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 2,2 тис. грн з позбавленням права обіймати посади з повною матеріальною відповідальністю на два роки.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харківській області суд кинув за ґрати тирана, який знущався над матір'ю. За даними відомства, раніше судимого чоловіка 1981 року народження, жителя міста Ізюм кілька разів притягували до адміністративної відповідальності за домашнє насильство. Однак 15 і 17 січня він знову скоїв психологічне насильство у ставленні до своєї матері.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися