У Харкові вдбулася масова бійка за участі дівчат (ВІДЕО)

У центрі міста відбулася бійка

У Харкові молоді люди влаштували розбірки біля ресторану "Молодість". Відповідне відео люди, які проїжджали повз, опублікували в соцмережах.

На відео, швидше за все, показаний останній етап бійки: побитий хлопець лежить на тротуарі, дві дівчини продовжують бити одна одну з останніх сил, а хтось намагається їх безрезультатно розняти. Що стало причиною конфлікту і в якому стані були хлопці та дівчата — невідомо.

Конфлікти в Харкові:

У сквері на площі Поезії підлітки регулярно влаштовують "відпочинок" біля фонтану перед будівлею банку. Цього разу молодь після 10 вечора влаштувала масову бійку "стіна на стіну". Очевидці стверджують, що під час заворушень повз скверу проїхав екіпаж патрульної поліції, пригальмував і поїхав, навіть не спробувавши втрутитися. Бійка була серйозною: підлітки налітали один на одного по кілька осіб та добивали лежачих. Зараз площу Поезії регулярно патрулюють поліцейські.

У центрі Харкова в закладі на вул. Ярослава Мудрого, 34 бариста не захотів обслуговувати відвідувачів українською мовою. Незадоволені люди взяли телефон і зняли чоловіка на камеру. За словами чоловіка, він не розуміє українську мову і може спілкуватися з відвідувачами хіба що на одеському суржику. При цьому самі відвідувачі посміялися з баристи, але все одно зняли його. Камера зафільмувала молодика, і він відразу ж відійшов від стійки.

У Харкові на перехресті вулиць Бакуліна та Шатилівської зібралося багато правоохоронців і спецпідрозділів, які з автоматами пробираються до приватного будинку. Про це ЗМІ дізналися від очевидців. Крім цього, журналістам розповіли, що спецоперацію проводять правоохоронці з Департаменту карного розшуку поліції Харківської області.



Жора

29 серпня 2021, 07:18

Это молодые люди отлупили других молодых людей за то что они разговаривали на украинском.

Гость

28 серпня 2021, 22:36

Ну блин это Харьков, а что вы хотите. Специфический город со своим особенным менталитетом так сказать. Он всегда таким был. Дальше только хуже

Огоо5ооооооооооооггггнгггггггг666666нннг6ннн66666666666666666гггггогооооооооттоооооооооннн

28 серпня 2021, 19:47

55 НГ 56о

путин хуесост

28 серпня 2021, 16:20

почему хохлы даже в 21 веке - животные?

Допа*Жопа

28 серпня 2021, 13:22

бабы - звери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися