У Харкові штурмують будинок кримінального авторитета

У Харкові вкотре намагаються заарештувати "Бороду"

У Харкові на перехресті вулиць Бакуліна та Шатилівській зібралося багато правоохоронців і спецназ, які з автоматами пробираються у приватний будинок. Про це ЗМІ дізналися від очевидців. Крім цього, журналістам розповіли, що спецоперацію проводять правоохоронці з Департаменту карного розшуку поліції Харківської області. У поліції інформацію станом на 10:20 поки не підтверджують.

Журналісти пишуть, що приватний будинок належить Володимиру Чепелі, якого вважають кримінальним авторитетом на прізвисько "Борода". У 2020 році на ділянку "Бороди" кидали гранату. Крім цього, чоловіка арештовували за підозрою у вимаганні великої суми коштів, експлуатації людей, зберіганні наркотичних речовин.

Кримінальні новини:

Харківська обласна прокуратура повідомила про підозру чоловікові, який був "наглядачем" по Харківському СІЗО. Під час досудового розслідування було встановлено, що у 2020 році відбулися "злочинні збори" ("сходка") з використанням телефонів, на яких по протекторату "загальновизнаних у кримінальному світі суб'єктів підвищеного злочинного впливу" був призначений "наглядач" за СІЗО Харкова, який забезпечував дотримання злодійських "законів" поведінки ("понять").

Кримінального авторитета Вадима Ізотова на прізвисько "Ізот" затримали співробітники СБУ в Сумах, коли той зламував автомобіль. "Той, хто дивиться" за Харківською областю, переховувався від правосуддя з 2017 року, коли в липні прибув на Lexus на паркувальний майданчик у Шевченківському районі біля церкви. Там чоловік перехопив сигнал сигналізації та отримав доступ до автомобіля Mazda. Проникнувши в авто, чоловік вкрав 25 тис. доларів.



Сергей

29 серпня 2021, 07:14

Игра на публику

Валентина

28 серпня 2021, 06:22

Хочу быть в курсе новостей

Канстантин

27 серпня 2021, 22:15

Полиция также замешена особено голови полковники

Сергей

27 серпня 2021, 21:44

Поймали на преступлении и ничего сделать не могут. Цирк и клтуны

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися