"Я видихнув давно, ще в 2014": у Харкові відомий антимайданівець п'яний катався вулицями (ВІДЕО)

У Харкові затримали п'яного водія

У Харкові патрульні поліціянти зупинили автомобіль "Волга", за кермом якого був відомий і одіозний антимайданівець Крамський Гнат Володимирович на прізвисько "Топаз". Відповідні фотографії опублікували в харківському телеграм-каналі "Труха".

Зазначається, що Гнат намагався втекти з місця події, однак поліцейські його наздогнали й пов'язали. На нього склали адміністративний протокол за ст. 130 КупАП. Крім того, правоохоронці зняли впевненого в собі Гната на камеру і попросили його видихнути. На це прохання чоловік сказав, що видихнув ще у 2014 році.

Варто зазначити, що до цього ще 24 серпня Гнат напився на День Незалежності й потрапив у ДТП. Вже тоді його притягнули до відповідальності й вже тоді у нього було прострочене посвідчення водія.

ДОВІДКА. Гнат брав участь в київському антимайдані у Маріїнському парку. Він відкрито не визнавав центральні органи влади України й бажав відділення Харківської області від України. Також в інтерв'ю одному з російських телеканалів Крамський закликав президента Росії до введення російських військ на територію України.

Контекст:

Київський райсуд Харкова 30 січня 2018 року засудив "Топаза" до восьми років тюремного ув'язнення з конфіскацією майна. Його визнали винним у незаконному заволодінні транспортним засобом, участі у масових заворушеннях і сепаратизмі. У вересні 2018-го суд постановив звільнити "Топаза" з колонії за законом Савченко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися