У Харківській області чоловік вкрав дитину, а потім вистрибнув з вікна

Чоловіка з малюком розшукували більше тижня, але він знову втік

У селі Дворічний Кут Дергачівського району 33-річний чоловік посварився зі своєю співмешканкою, забрав у неї дворічного малюка та зник. Поліцію розшукувала втікача близько тижня. Про деталі події розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

Викрадення дитини відбулося ще 24 серпня. Мати малюка повідомила, що після сварки зі співмешканцем, близько 4 ранку, він забрав хлопчика Арсенія та зник у невідомому напрямку. Вона одразу ж звернулася до поліції. Протягом тижня чоловіка розшукували, а 30 серпня з'явилася інформація про те, що він перебуває у місті Красноград, у квартирі на другому поверсі одного з багатоповерхових будинків.

Коли поліцейські прибули на місце, втікач вистрибнув з вікна. Його місце знаходження наразі невідомо.

Малюк також знаходився у квартирі. Для нього одразу ж викликали швидку допомогу, аби пересвідчитися, що з дитиною все гаразд. Хлопчика забрали до лікарні, куди пізніше прибули його мати, інспектор ювенальної юстиції, а також оперуповноважені відділу поліції №3 ХРУП.

Наразі поліція проводить розшук 33-річного Івана Коваленка.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові чоловік розбещував власну 10-річну доньку та записував це на відео. В поліцію звернулася колишня дружина зловмисника. Жінка дізналася про це від подруги, яка надіслала їй відповідний відеозапис. Чоловіка взяли під варту без права внесення застави. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися