У Харкові чоловік намагався стрибнути з 16 поверху, а потім - зарубати поліцейських сокирою

Завдяки професійним діям правоохоронців чоловіка вдалося врятувати

У Харкові 31 серпня трапилася жахлива історія. Молодий чоловік вирішив покінчити життя самогубством, зістрибнувши з 16 поверху багатоповерхівки прямо посеред дня. Про деталі події розповіли у пресслужбі Патрульної поліції Харківської області.

Повідомлення про спробу самогубства поступило на гарячу лінію "102" вдень. Поліцейським повідомили, що на вулиці Асхарова чоловік хоче стрибнути вниз.

На місце вирушила команда патрульних, які у той момент перебували найближче до місця події. Інспектори побачили, що чоловік сидить на підвіконні балкону. Вони спробували потрапити всередину, але двері помешкання були зачинені. Тоді патрульні вибралися на дах 16-поверхового будинку та вступили в діалог із самогубцею. Поліцейським вдалося у розмові переконати чоловіка не скоювати того, що він замислив та відкрити їм двері до квартири.

Втім, очевидно, у чоловіка затьмарилася свідомість, оскільки коли інспектори повернулися до дверей помешкання, за ними було чути сильний шум. Чоловік все ж відчинив їм двері, але у руках він тримав сокиру. Аби забезпечити безпеку оточуючих та самого винуватця, поліцейські застосували фізичну силу, повалили порушника на підлогу та забрали у нього сокиру. Після цього на місце прибула швидка медична допомога та шпиталізувала чоловіка, аби виявити, якої саме медичної допомоги він потребує.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як у Харкові п'яний водій врізався на пішохідному переході у інше авто та намагався втекти заднім ходом. Його затримали перехожі та водій постраждалого авто та передали в руки поліції. Правоохоронці, що прибули на місце, перевірили чоловіка на наявність алкоголю в крові, його виявилося 1,83 проміле, що дорівнює приблизно пляшці горілки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися