У Харківській області пожежі охопили два приватних будинки (ФОТО)

На Харківщині пожежа знищила дах будинку

У Валках 2 вересня по вулиці Ков’яжська, 91/2 полум'я знищило дах приватного будинку. Про це розповіли в пресслужбі ДСНС Харківської області.

На місці події працювали відразу 2 відділення рятувальників. Пожежники відразу встановили, що полум'я охопило 60 кв.м. даху. О 10:38 вогонь вже локалізували, а о 13:42 повністю ліквідували. На щастя, ніхто не постраждав.

Крім цього в ДСНС розповіли, що в Харкові 2 вересня на Дегтярівській провулку, 10 горів гараж в приватному будинку. Полум'я охопило 35 кв.м. і повністю знищило автомобіль "ВАЗ 2109". О 14:50 рятувальники отримали повідомлення про пожежу, о 15:29 локалізували вогонь, а о 15:48 повністю ліквідували. Ніхто не постраждав.

Інші новини Харкова:

 У Чугуєві 1 вересня на вулиці Мічуріна близько 15:30 жінка за кермом ВАЗ-2103 збила двох дітей. В правоохоронних органах розповіли, що жінка їхала на нерегульованому перехресті, а при повороті вліво вона не впоралася з керуванням та збила дітей. У Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги госпіталізували 10-річну дівчинку та 11-річного хлопчика.

 У Харкові в Національному фармацевтичному університеті відкрили незвичайний пам'ятник у формі щура"Феномен наук про здоров'я" - так називається бронзовий щур, який тримає в лапках таблетку, а з-під її рук падають наукові книги. Вона розташована на мармуровому постаменті заввишки 3,5 метра та символізує подяку людства за внесок в наукові відкриття лабораторним тваринам.

В Краснопавлівському водосховищі зафіксували критичну ситуацію. Води вистачить тільки до грудня. Про це розповіла радниця голови Лозівської міської територіальної громади Ганна Скрипник.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися