У Харківській області матуся з батьківської трійки пропила чужі гроші

У Куп'янську жінці повідомили про підозру

У Куп'янську матір із батьківської трійки дитсадка зібрала з людей гроші та витратила їх на себе. Правоохоронці оголосили їй про підозру. Подробиці розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

За даними правоохоронців, жінка говорила батькам, що збирає гроші на ремонт дитсадка, в якому навчається її власна дочка, а сама витратила все на продукти та алкоголь. Десять батьків перевели на картку жінки по 600 гривень.

Зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) КК України. Тепер їй загрожує до 3 років позбавлення волі.

Інші новини:

⬤ У Харкові чоловік розбещував власну 10-річну доньку і записував це на відео. У поліцію звернулася колишня дружина зловмисника. Жінка дізналася про це від подруги, яка надіслала їй відповідний відеозапис. Чоловіка взяли під варту без права внесення застави. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

⬤ У селі Дворічний Кут Дергачівського району 33-річний чоловік посварився зі своєю співмешканкою, забрав у неї дворічного малюка і зник. Про деталі події розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області. Викрадення дитини сталося ще 24 серпня.   Протягом тижня чоловіка розшукували, а 30 серпня з'явилася інформація про те, що він знаходиться в місті Красноград у квартирі на другому поверсі одного з багатоповерхових будинків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися