У Харкові лисиці крадуть їжу у котиків (ВІДЕО)

Харківські лисиці продовжують балуватися

У Харкові на Московському проспекті хитрі лисиці відбирали їжу у місцевих котів, яких підгодовують жителі. Відповідне відео очевидці опублікували в телеграм-каналі "Труха".

"На Московському проспекті (біля Маку) завелися лисиці, які тирять у котів корм. Експерти, лисиці можуть забирати самих котів? Чи варто переживати?" - запитали харків'яни.

Контекст:

У Харкові пізно вночі 18 серпня у метро з'явилася справжня лиса. Незвичайна пригода трапилася на станції метро "Індустріальна". Перехожі побачили, що по вестибюлю станції бігає руда тварина. Спочатку її побачили на сходах, вона прямувала до турнікета на вихід, аж раптом у гучномовцях почало лунати оголошення і лисиця, перелякавшись, чкурнула вниз. Деякий час тварина ховалася за стінкою та протипожежним кубом, а тоді зістрибнула на колії.

За словами місцевих жителів, на території 16-ої дитячої поліклініки оселилася доросла лисиця і незабаром привела туди лисенят. Небайдужі люди годували їх. Втім згодом лисенята стали дорослішати і їх почали помічати скрізь у районі. Деякі харків'яни навіть розповідають, що лисиця мешкає у лісопарковій зоні у цьому районі вже кілька років. Вона виходить до відпочивальників і ласує шашликами, якими вони її пригощають.

У районі вулиці Луї Пастера лисиця влаштовувала собі цілі фотосесії. Вона з'являлася то на подвір'ї житлового будинку, то під автомобільним мостом, то на стадіоні у школі. Людей вона не лякалася, а просто спостерігала, що вони робитимуть, а до одного з фотографів навіть підійшла і понюхала простягнену руку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися