У Харкові легковик зіткнувся з мотоциклом: в автомобіля відлетів бампер (ФОТО)

На Салтівці сталося ДТП з потерпілими

У Харкові 5 вересня близько 18:00 на вулиці Героїв Праці зіткнулися автомобіль Mazda 3 і мотоцикл Kawasaki. Про це розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Відзначається, що в ДТП постраждав мотоцикліст, його госпіталізували до лікарні. Слідчо-оперативна група встановлює обставини аварії.

3udS75JnOnBjS3OMPPXj6Ia0a.jpeg

Інші ДТП у Харківській області:

 У Чугуєві 1 вересня на вулиці Мічуріна близько 15:30 жінка за кермом ВАЗ-2103 збила двох дітей. У правоохоронних органах розповіли, що жінка їхала на нерегульованому перехресті, а при повороті вліво вона не впоралася з керуванням та збила дітей. У Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги госпіталізували 10-річну дівчинку та 11-річного хлопчика.

 У Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину та спробував втекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. За словами очевидців, чоловік врізався лоб у лоб у Volkswagen, який рухався по зустрічній смузі. Після цього п'яний водій Mazda злякався та почав заднім ходом втікати з місця ДТП. Він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав потерпілий разом із перехожими.

 Харківські поліціянти затримали 75-річного водія автомобіля BYD, який не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу і лоб в лоб врізався у Hyundai з двома пасажирками. Від отриманих травм 73-річна жінка загинула на місці, а 14-річну дівчину госпіталізували до лікарні. У соцмережі опублікували відео зіткнення.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися