У Харкові перехожі затримали п'яного водія, який влаштував ДТП та намагався втекти заднім ходом

Алкотестер показав ступінь сп'яніння, що дорівнює випитій пляшці горілки

У Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу автівку та спробував втекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. Відео того, що відбувалося опублікували у харківському каналі "Типичное ХТЗ".

Зі слів очевидців чоловік врізався лоб у лоб в Volkswagen, що рухався по зустрічній смузі. Після цього п'яний водій Mazda перелякався та почав заднім ходом втікати з місця ДТП, він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав постраждалий разом із перехожими.

Коли очевидці відкрили двері Mazda, то побачили, що за кермом перебуває дуже п'яний водій, а під водійським сидінням лежить розлита пляшка з алкогольним напоєм.

Чоловік відмовився виходити з машини, а постраждалий водій розпочав із ним сварку, докоряючи тим, що той перебуває за кермом у нетверезому стані.

До приїзду поліції п'яний водій пересів на заднє сидіння автівки. Коли прибули правоохоронці, вони виявили, що винуватцем є 21 річний чоловік, який, окрім означеної Mazda керує ще, як мінімум двома автівками.

Йому запропонували пройти експертизу на алкотестері, який показав 1.83 проміле, що приблизно дорівнює пляшці горілки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як двоє молодиків намагалися вкрасти BMW у іноземця, але їх почала переслідувати поліція, в результаті чого 22-річний викрадач за кермом авто потрапив у ДТП. Один з юнаків виявився неповнолітнім, його подільнику загрожує подвійне покарання: незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб та обвинувачення у втягненні неповнолітнього у незаконну діяльність



Джерело: Telegram

Активист

1 вересня 2021, 11:28

Надо было облить бензином мазду и сам бы выскочил. А потом руками и ногами изувечить. Он бы и не почувствовал после бутылки водки.

Михаил

1 вересня 2021, 08:59

Уточнение, не лоб в лоб въехал, а в зад

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися