У Харкові невідомі напали на комунальників, побили та пошкодили техніку

Інцидент трапився зранку на вулиці повній людей

На вулиці Сумській у Харкові у саду біля станції метро "Університет" троє невідомих напали на комунальників, які прибирали територію. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Інцидент трапився вранці у понеділок 6 вересня. Двоє комунальників прибирали сад: один знаходився у транспортному засобі, з цистерною води, інший мив асфальт зі шлангу. Раптово на них наскочили невідомі, вони залізли на техніку, та пошкодили її, а потім почали забирати шланг з водою у одного з чоловіків.

Йому на допомогу прийшов колега, зав'язалася бійка. В результаті 67-річний чоловік отримав тілесні ушкодження. У розпал бійки конфлікт побачили охоронці саду та спробували затримати винуватців. Проте, ініціаторам конфлікту вдалося втекти.

У соцмережах повідомляють, що троє молодиків, які напали на комунальників, перед тим блукали по території та порушували порядок, охорона декілька разів робила їм зауваження та пропонувала піти.

Поліція завела кримінальне провадження за статтею 296 ККУ: хуліганство. Наразі встановлюється сума збитків.

Максимальна санкція статті передбачає ув'язнення на 4 роки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харківській області засудили чоловіка, який закликав повалити владу в Україні. Йому винесли вирок за звинувачення партіъ "Слуга народу" в корупції та закликах повалити владу. Ще в грудні 2020 року в соціальній мережі Facebook чоловік звинувачував "слуг" в корупції, у відмиванні грошей через антиковідний фонд та подорожчання комунальних послуг. Автор поста закликав українців об'єднатися і змінити владу.



Витя

7 вересня 2021, 08:24

какой удалось скрыться ? они в наручниках сидели на жопах перед кулиничами.... Клоуны.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися