У Харкові водій вирішив провчити порушників ПДР і протаранив дві автівки (відео)

Ймовірні порушники повертали наліво, вишикувавшись у два ряди з другорядної дороги

У Харкові поблизу посту "Високий" на трасі трапилася ДТП за участі трьох автівок. Відео моменту ДТП з'явилося у харківських каналах Telegram. Його надіслав сам учасник ДТП.

Інцидент трапився на трасі М18/М03 на виїзді з селища "Науковий". Водій автомобіля "Chery QQ" рухався головною дорогою по трасі у напрямку Харкова. Дві автівки — мікроавтобус і легковик з порушенням ПДР виїжджали з другорядної дороги та повертали наліво. Обидва автомобілі повертали одночасно, розташувавшись у два ряди при наявному одного. Ймовірні порушники не переконалися у безпечності свого маневру та не надали перевагу ТС Chery QQ, що рухався на головній дорозі без зміни напрямку. Водій Chery QQ не встиг зреагувати на порушення правил двома автівками та у нього врізався спочатку легковик, а потім мікроавтобус.

У результаті усі три автівки отримали бокові пошкодження та подряпини, у постраждалого Chery QQ відвалився задній бампер.

У коментарях дописувачі схвально ставляться до вчинку Chery QQ і називають водія сміливим, адже, вважають вони, порушників потрібно вчити. Харків'яни кажуть, що водій постраждалої автівки точно правий та у цій ситуації вчинив абсолютно правильно. Інші дописувачі зауважили, що водіям на дорозі потрібно бути солідарними, а водій Chery QQ міг трохи пригальмувати, аби пропустити автівки, що повертали. Дехто навіть стверджує, що у суді водій Chery QQ може отримати також обвинувачення у тому, що він не вчинив жодних дій, аби уникнути аварії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові 5 серпня на вулиці Героїв Праці легковик зіткнувся з мотоциклом: в автомобіля відлетів бампер. У ДТП постраждав мотоцикліст, його госпіталізували.



путин хуесост

7 вересня 2021, 17:04

мдааааааааааб

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися