Дівчина розстріляла вчителів з арбалета: вчилася у Харкові

Студентка розстріляла вчителів з арбалета

У полтавській школі 6 вересня 19-річна Таїсія Петрова розстріляла вчителів з арбалета. Виявилося що дівчинка є студенткою третього курсу соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України в Харкові. Подробиці розповідали у пресслужбі ГУ Нацполіції України та полтавських ЗМІ.

Зазначається, що дівчина раніше вчилася в школі, де влаштувала стрілянину. Вона розповіла, що їй наснився сон, в якому щось закликало її напасти на вчителів. Крім цього, за словами дівчинки, над нею у всіх школах знущалися, але батькам вона про це не розповідала.

У полтавських ЗМІ писали, що у дівчини вдома знайшли щоденник з плануванням убивств, на стіні висіла фотографія батька без очей, а в телефоні були численні фотографії розчленованих тварин. Вчора, 8 вересня, Таїсії повідомили про підозру у замаху на умисне вбивство. Дівчинку взяли під варту на 60 днів без права внесення застави.

Раніше "Коментарі" розповіли, що молода полтавку буквально через кілька днів після свята знань здійснила криваву розправу в міській школі № 11. Стріляла без причини, просто так, у незнайомих вчителів, двох з них поранила. Можливо, когось і вбила б, але зброю у неї забрали. Зброю у дівчини відібрав один зі старшокласників. Полтавку затримали працівники освітньої установи та зателефонували в поліцію.




Джерело: https://www.npu.gov.ua/

аноним

10 вересня 2021, 12:00

БУДЬ ОНА ПРОКЛЯТА, МРАЗЬ! НА КОЛ ЭТУ МРАЗЬ ТАИСИЮ ЗА ЖЕСТОКОЕ ОБРАЩЕНИЕ С ЖИВОТНЫМИ! ЧТОБЫ ОНА ИЗ ТЮРЬМЫ НЕ ВЫШЛА!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися