На Безлюдівці в автомобілі потонули чоловік із дружиною: подробиці (ФОТО)

Під Харковом чоловік із дружиною на автомобілі злетіли в озеро

У Харківській області 11 вересня рятувальники дістали з Нагорівського озера (селище Безлюдівка) автомобіль з тілами загиблих людей. Подробиці розповіли у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області.

Мікроавтобус "Renault Trafic" з двома пасажирами полетів у воду. Люди не змогли вибратися та потонули. Рятувальники витягли автомобіль з води за допомогою лебідки. У салоні вони виявили тіла чоловіка і жінки (чоловіка і дружини).

За даними правоохоронців, припаркований біля озера "Renault" раптово з'їхав в озеро. За адресою виїжджали співробітники поліції, Державної служби України з надзвичайних ситуацій і медики. Автомобіль помістили на майданчик тимчасового зберігання.

Слідчим відділом розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Харківській області відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Інші новини:

 У Лозівському районі Харківської області 64-річний дачник потонув на місцевому водосховищі. Чоловік дуже любив рибалити разом із дружиною. Однак у той день він чомусь вирішив порибалити без неї. Чоловік довго не повертався, а жінка не могла його знайти, тому викликала поліціянтів. Рятувальники знайшли тіло літнього чоловіка на поверхні водойми.  

 У Чугуївському районі пізно ввечері 14 серпня автомобіль впав у воду і пішов на дно. Автомобіль ВАЗ-2110 їхав по кручі в селі Черемушне в Зміївській громаді, в ньому знаходилося двоє чоловіків.

32-річний водій не впорався з керуванням, машина зірвалася з обриву вниз і впала в річку Сіверський Донець, яка протікає на території села. Пасажир, житель Харкова, не зміг самостійно вибратися з пастки та потонув всередині автомобіля.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися