Чоловік любив рибалити з дружиною: пішов без неї і потонув (ФОТО)

На Харківщині потонув чоловік похилого віку

У Лозівському районі Харківської області 64-річний дачник потонув на місцевому водосховищі. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС Харківщини та опублікували відповідні фотографії.

Зазначається, що чоловік дуже любив рибалити разом із дружиною. Однак 27 серпня він чомусь вирішив порибалити без неї. Чоловік довго не повертався, а жінка не могла його знайти, тому вона викликала поліцейських. Рятувальники вже 28 серпня на поверхні водойми знайшли тіло літнього чоловіка.

Інші новини:

В мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку в Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

У Харкові заборонять рух транспорту по площі Свободи з 30 серпня по 1 вересня (включно). Рух заборонять від вул. Сумської до вул. Трінклера. Транспорт може рухатися вулицею. Трінклера та просп. Незалежності. Крім цього 30 серпня з 16:00 до 19:30 та 1 вересня з 16:00 до 20:00 заборонять рух на вул. Сумській — на ділянці від вул. Жон-Мироносиць до просп. Незалежності. Через це автобуси №20е, 119е і 202е змінять схему руху. Також 30 серпня з 16:00 до 19:30 і 1 вересня з 16:00 до 20:00 буде заборонено рух тролейбусів по вул. Сумській — на ділянці від просп. Незалежності до пл. Конституції.

Один з близьких друзів Кернеса депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими антикорупціонерами. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито неправдиву інформацію про нього і виплатити компенсацію в 50 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися