У Харкові 15-річна дівчина привела подругу на дах багатоповерхівки, зробила селфі та стрибнула вниз

Перед своїм стрибком вона віддала телефон подрузі

У Харкові дівчинка-підліток покінчила життя самогубством. Про обставини події розповіли у харківських телеграм-каналах.

Трагедія трапилася на вулиці Героїв Сталінграда, 189 поблизу готелю Меркурій пізно ввечері. 15-річна дівчинка стрибнула вниз з даху 9-поверхового будинку та розбилася на смерть. Разом з нею на даху була її подруга.

За словами другої дівчини, перед цим вони гуляли містом, а загибла розповідала, що хотіла б заподіяти собі смерть. Вони зайшли повечеряти у Макдональдз, а після цього загибла запропонувала подивитися гарний захід сонця з даху багатоповерхівки. Вони піднялися наверх, там зробили кілька гарних селфі. Після фотосету загибла віддала свій телефон подрузі, розбіглася по даху і стрибнула вниз.

У телеграм-каналах повідомляють, що дівчинка захоплювалася японськими відеоіграми, також вона перебувала на обліку у психіатра.

Харків'яни пишуть, що дівчинка, ймовірно, вирішила взяти приклад з іншої самогубці, про яку стало відомо того ж дня. 20-річна дівчина з Росії вирішила покінчити життя самогубством, також стрибнувши з даху багатоповерхівки. Вона зробила це в прямому ефірі однієї з соцмереж. Спочатку видно, як вона сидить на огорожі на даху і дивиться в екран, а потім відхиляється назад і просто падає з даху.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що у Харкові поблизу Південного вокзалу знайшли людський ембріон. Він лежав біля фонтану, поруч з ембріоном лежали маска, вата та "Лідокаїн". За словами очевидців, вони бачили якусь жінку років 40-45. Тепер поліціянти розшукують її та припускають, що у неї міг статися викидень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися