У Харкові сад Шевченка залило стічними водами (ВІДЕО)

В саду Шевченка прорвало каналізацію

У Харкові ввечері, 16 вересня, в саду Шевченка прорвало каналізацію. Комунальникам розповіли про це о 21:30. Фахівці КП "Харківводоканал" швидко усунули проблему. Про це розповів заступник директора з виробництва комплексу "Харківводовідведення" КП "Харківводоканал" Ігор Вороненко.

Зазначається, що ремонтники впоралися за 30 хвилин і швидко усунули засніт. Виявилося, що в каналізаційні мережі потрапили тверді побутові предмети. До цього в соцмережах очевидці публікували відео, на яких текли смердючі струмки.

Головні новини Харкова:

⬤ У Харкові 17 вересня на стадіоні "Металіст" відбудеться футбольний матч між командами "Металіст" (Харків) і "Полісся" (Житомир). Рух транспорту заборонять з 17:00 до 21:00 по пров. Власовський і вул. Храмова. Крім цього транспорту заборонять проїзд по вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Молочної до вул. Державінської.

⬤ У Харківській області 17 вересня коронавірус виявили у 649 осіб. За добу від коронавірусу померло дев'ятеро людей. В області COVID-19 діагностували вже у 156 444 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 3783 хворих. Одужало від коронавірусу вже 147 510 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 5151 пацієнт.

 У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою". Всі біологічні зразки тестують на наявність того чи іншого штаму. Їх обирають вибірково у лабораторії, і вже на підставі отриманих даних вираховують відсоток хворих з тим чи іншим видом коронавірусу.



Активист

17 вересня 2021, 11:44

Это заробитчане вместо Польши приезжают на стройки подрабатывать в Харьков. А так как жить приходиться или в в агончиках или в сараях. Вот они ночью и стираются в парке и моются в фонтанах. А грязные вещи там оставляют. Но Харьков цивилизованный город это же не Польша где можно вместе с местными поляками болтыхаться в лужах и фонтанах

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися