В Харкові водій напідпитку спровокував потрійну ДТП

Без прав та у стані алкогольного сп’яніння: долю водія вирішуватиме суд

Сьогодні вночі, 10 березня, в Харкові патрульні виявили водія, що сів за кермо напідпитку та потрапив в ДТП. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі патрульної поліції Харківської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Науки, 17.

picture

За інформацією патрульних, попередньо встановлено, що водій Mercedes поїхав на червоний сигнал світлофору та зіткнувся з Audi, який від удару в’їхав в Opel.

Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди інспектори виявили у водія автомобіля Mercedes явні ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд на стан сп’яніння. Драгер показав 1,01 проміле алкоголю в крові. Що є перевищенням норми в кілька разів. 

picture

На щастя, в ДТП ніхто не постраждав.

На водія, що сів за кермо напідпитку, патрульні склали кілька адміністративних матеріалів. Зокрема, протокол щодо керування транспортним засобом в стані сп'яніння, щодо порушення ПДР, що призвело до ДТП та щодо керування транспортними засобами без відповідних документів (ч.1 ст.130, ст. 124, ч. 1 ст. 126 КУпАП). Матеріали незабаром передадуть до суду.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові небайдужі громадяни затримали таксиста, який сів за кермо напідпитку та ще й віз пасажира. Люди витягли водія з машини та викликали поліцію. Драгер показав показав 3.03 проміле алкоголю. Це в 15 разів перевищує допустиму норму.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися